وبگاه= وجود دارد (کمک)
همچنین عدهای تصور میکنند میتوان از روی رنگ، غلظت یا عطر و طعم عسل، نوع عسل را تشخیص داد در حالی که اینها معیارهای خوبی برای شناسایی عسل خوب نیستند.
خانمهای بارداری که با بیخوابی و استرس دست و پنجه نرم میکنند، میتوانند شبها قبل از خواب این شیر عسل را بنوشند تا راحتتر بخوابند.
رنگ عسل مایع، از رنگ روشن و بی رنگ (مانند آب) تا کهربایی تیره یا مشکی متغیر است. رنگ های مختلف عسل عمدتاً تمام رنگ های طیف زرد تا کهربایی را شامل می شوند. رنگ عسل با توجه به منشأ گیاهی، عمر عسل و شرایط ذخیره سازی آن متفاوت است، اما میزان شفافیت و زلالیت آن به مقدار ذرات معلق درون آن نظیر گرده گل بستگی دارد. رنگ های کمتر متداول برای عسل، زرد کمرنگ (عسل گل آفتابگردان)، رنگ های مایل به قرمز (عسل شاه بلوط)، مایل به خاکستری (عسل اوکالیپتوس) و مایل به سبز (عسل شهد گیاه) هستند.
حقوق این سایت به شرکت آتیه کاوان توسعه روستایی (فروشگاه آنلاین روستایی) تعلق دارد.
استفاده از ماسک های عسل می تواند به تمیزی و طراوت پوست کمک کند.
[۲۸] عسل دارای انواع پروتئین، اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی مثل اسید فرمیک و مشتقات کلروفیل و مقداری آنزیم و رایحههای معطر است.
زنبورها عسل را در ساختارهایی از جنس موم به نام کندو اندوخته میکنند.[۲][۳][۴] عسل از کلونیهای زنبورهای عسل وحشی یا از کندوهای زنبورهای پرورشی گردآوری میشود، که به این کار زنبورداری گفته میشود.
عسل طبیعی یک محصول طبیعی و گران بها است، و برای تشخیص کیفیت و اصالت آن، فاکتورها و استانداردهای مختلفی وجود دارد:
موریس مترلینک در مورد عسل گفته: همین امروز اگر زنبور عسل از بین برود، هزاران نوع از گیاهان از بین خواهد رفت و از کجا معلوم که تمدن از بین نرود.[نیازمند منبع]
اگر برای مشکلات قلب و عروق میخواهید از عسل استفاده کنید پیشنهاد میکنیم قبل از آن مطلب عسل برای مشکلات قلب و عروق را مطالعه کنید چرا که به طور کامل click here در این باره صحبت شده است.
عسل یک ماده طبیعی است که توسط زنبورها از شهد گلها و مواد دیگری جمع آوری می شود. انواع عسل طبیعی بسیار زیادند و تفاوت های آنها از تنوع منابع گلی و محیط های زیستی زنبورها به همراه ویژگی های آب و هوایی و جغرافیایی مربوط می شود:
اما آیا عسل طبیعی همه فوایدی که برای آن برمیشمارند را داراست یا اینکه در مورد این ماده اغراق شده است؟
به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گردهافشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوهها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را بهعنوان «روز جهانی زنبور» نامگذاری کردهاست.[۱۳]